Dit ben ik


Dit kan ik en doe ik graag!
Na bijna 7 jaar bij Live Solutions te hebben gewerkt ben ik sinds 1 januari 2014 zelfstandig. Resultaat: Simone Produceert (punt) In de praktijk houdt dit in dat ik mijn event management werkzaamheden ben gaan doorzetten maar dan zelfstandig. In de jaren bij Live Solutions heb ik voor veel mooie opdrachtgevers mogen werken, waaronder ABU, Adobe, The Next Web, TEDx Amsterdam & TEDx Women, VNU Media, Liberty global, Nissan en de Telecity Group. Allen creatieve en veelal innovatieve zakelijke evenementen waarbij het overbrengen van een boodschap centraal stond. De afgelopen jaren ben ik van het ene mooie project in het andere overgestapt en bevalt het freelancen erg goed!

Prijzenkast.
2016 | Eubea Awards | TNW Conference | Sint Petersburg | Eerste prijs “Best European Conference”
2022 | Conference & Events Awards | DPW Conference | Londen | derde prijs “Best Virtual event over 1500 delegates”

Dit ben ik.
Zowel zakelijk als in privé nieuwsgierig naar het onbekende en enthousiast in de omgang. Ik word blij van gemotiveerde personen die even als ik de drang hebben om iets moois te creëren.

Ik heb een oog voor detail en vormgeving, een uitgebreide technische kennis, ben zakelijk waar nodig en geïnteresseerd in de mensen om mij heen, of het nu collega’s zijn of opdrachtgevers. Ik ben gewend geheel zelfstandig te werken en de daarbij behorende verantwoordelijkheden draag ik graag. Zowel mondeling als in geschrift beheers ik naast het Nederlands de Engelse taal. Het onderdeel showregie pak ik eveneens regelmatig op. De focus op 1 onderdeel van een event is een fijne afwisseling en begrijp ik juist door mijn producerende kennis als geen ander.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn inmiddels 9 jarig freelance bestaan waarbij ik voor diverse opdrachtgevers zoals TNW, Booking.com, Marcel Wanders, Bols, DPW, Heijmans, Regio College, WeTransfer, SingularityU The Netherlands, TMG, TEDxAmsterdam Women, Sunny Cars, Haproxy, Accenture en ook aan hele diverse events, of onderdelen van een event heb mogen werken. Een deel hiervan vind je terug in mijn portfolio.