Dit ben ik


Dit kan ik en doe ik graag!
Na bijna 7 jaar bij Live Solutions | www.livesolutions.nl te hebben gewerkt ben ik sinds 1 januari 2014 zelfstandig. Resultaat: Simone Produceert (punt) In de praktijk houdt dit in dat ik mijn event management werkzaamheden ben gaan doorzetten maar dan zelfstandig. In de jaren bij Live Solutions heb ik voor veel mooie opdrachtgevers mogen werken, waaronder ABU, Adobe, The Next Web, TEDx Amsterdam & TEDx Women, VNU Media, Liberty global, Nissan en de Telecity Group. Allen creatieve en veelal innovatieve zakelijke evenementen waarbij het overbrengen van een boodschap centraal stond. De afgelopen jaren ben ik van het ene mooie project in het andere overgestapt en bevalt het freelancen erg goed! In 2016 met The Next Web met trots een gouden olifant (Eubea award) opgehaald in Sint Petersburg voor “Best European Conference”

2020 update – Digital it is!
Een compleet ander jaar dan de 6 jaar hiervoor. Ik vermoed dat dit voor iedereen, op diverse manieren, het geval is. Waar het jaar heel druk begon met een succesvolle stand voor SunnyCars, een groots tof event voor Booking.com en een mooi inhoudelijk event voor het Regio College ging begin maart de boel op slot en raakte mijn agenda leeg.
Tijd voor thuis, lesgeven aan mijn dochter en spelen met mijn zoon. Genieten van de eerste lente in ons nieuwe huis! Gelukkig kon ik na de meivakantie een high end digital event gaan oppakken voor Hashicorp samen met Anke (Producties). Een hele nieuwe rol qua produceren, veel geleerd, mijzelf regelmatig verbaasd over de hoeveelheid werk dat dit vraagt………& een super strak “event” als resultaat. Vanwege het succes dit nogmaals mogen oppakken voor het najaar. Inmiddels is digital de norm en heb ik een “semi live” green screen livestream neer mogen zetten, waarbij de 3D omgeving op maat is ontworpen. Het digitale werk heb ik inmiddels omarmd.

Daarnaast toch nog twee 1.5 m offline events mogen uitvoeren voor PTB events & Simply Mascha. Nog belangrijker is dat tot op heden iedereen die ik lief heb deze periode gezond is doorgekomen.

Dit ben ik.
Zowel zakelijk als in privé nieuwsgierig naar het onbekende en enthousiast in de omgang. Ik word blij van gemotiveerde personen die even als ik de drang hebben om iets moois te creëren.

Ik heb een oog voor detail en vormgeving, een uitgebreide technische kennis, ben zakelijk waar nodig en geïnteresseerd in de mensen om mij heen, of het nu collega’s zijn of opdrachtgevers. Ik ben gewend geheel zelfstandig te werken en de daarbij behorende verantwoordelijkheden draag ik graag. Zowel mondeling als in geschrift beheers ik naast het Nederlands de Engelse taal. Het onderdeel showregie pak ik eveneens regelmatig op. De focus op 1 onderdeel van een event is een fijne afwisseling en begrijp ik juist door mijn producerende kennis als geen ander.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn inmiddels 7 jarig freelance bestaan waarbij ik voor diverse opdrachtgevers zoals Booking.com, Marcel Wanders, Bols, Heijmans, TNW, Regio College, WeTransfer, SingularityU The Netherlands, TMG, TEDxAmsterdam Women, Sunny Cars, Accenture en ook aan hele diverse events, of onderdelen van een event heb mogen werken. Een deel hiervan vind je terug in mijn portfolio.