Dit ben ik

Dit kan ik en doe ik graag!
Na bijna 7 jaar bij Live Solutions | www.livesolutions.nl te hebben gewerkt ben ik 1 januari 2014 voor mijzelf begonnen. Resultaat: Simone Produceert (punt) In de praktijk houdt dit in dat ik mijn event management werkzaamheden ben gaan doorzetten maar dan zelfstandig. In de jaren bij Live Solutions heb ik voor veel mooie opdrachtgevers mogen werken, waaronder ABU, Adobe, The Next Web, TEDx Amsterdam & TEDx Women, VNU Media, Liberty global, Nissan en de Telecity Group.  Allen creatieve en veelal innovatieve zakelijke evenementen waarbij het overbrengen van een boodschap centraal stond. De afgelopen vijf jaar (JUBILEUM!) ben ik van het ene mooie project in het andere overgestapt en bevalt het freelancen erg goed! In 2016 met The Next Web zelfs een gouden olifant (Eubea award) opgehaald in Sint Petersburg voor “Best European Conference”

Dit ben ik.

Zowel zakelijk als in privé nieuwsgierig naar het onbekende en enthousiast in de omgang. Ik word blij van gemotiveerde personen die even als ik de drang hebben om iets moois te creëren.

Ik heb een oog voor detail en vormgeving, ben zakelijk waar nodig en geïnteresseerd in de mensen om mij heen, of het nu collega’s zijn of opdrachtgevers. Ik ben gewend geheel zelfstandig te werken en de daarbij behorende verantwoordelijkheden draag ik graag. Zowel mondeling als in geschrift beheers ik naast het Nederlands de Engelse taal.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn 5 jarig freelance bestaan waarbij ik voor diverse opdrachtgevers zoals Marcel Wanders, Bols, Heijmans, TNW, Regio College, SingularityU The Netherlands, TMG, TEDxAmsterdam Women, ABU en ook aan hele diverse events of onderdelen van een event heb mogen werken. Een deel hiervan vind je terug in mijn portfolio.